Kamilu,
dzięki za info, postaram się odpisać Tobie najrzetelniej jak potrafie.
Obiecane nam było już nie raz tą nazwą: - nie wchodzcie na mecz będzie nazwa ( jak był zakaz) - nie bluzgajcie na meczu bo bedzie prezez z Piotrkowa to będzie nazwa - będzie nowy rok będzie nazwa bo teraz nie możemy - będzie awans będzie nazwa bo to dobry moment - i najlepsze - głosujcie na naszych w wyborahc będzie RKS w nazwie - no i było głosowane ale chyba tylko przez Nas bo nikt jakoś nie udało się wejść do rany żadnemu z Panów
teraz jest - zóbcie stowarzyszenie będzie nazwa
potem będzie - no to dorzutcie się do sponsorowania będzie nazwa - niehc ktoś od Was najlpeij gra to wtedy nazwa będzie i jeszcze jestem w sobie stanie wymyslec kilka kolejnych
Rozumiem że mamy też brać odpowiedzialnosc za pana co z głównej rzucił butelką ? za ludzi którzy z młynem nie maja nic wspolnego i rzekomo pobili prezeza Rawy mazowieckiej bo to byłoby Wam na ręke - wina stowarzyszenia, bo to kibice, nieważne którzy ale kibice,kibole,pseudokibice. Za tych co opluwają sędziego w głównej, pyskują z Sipą to też wina napewno stowarzyeszenia Myslisz że nam, zwykłym kibicą RKSu to jest na rękę ze stadion zamkniety ? chcielibyśmy pomóc piłkarzą, żeby pieniążki do kasy wpływały, itp itd
Kolejna Kwestia - gdyby nie My to raczej utargu z tych meczy byś nie miał nie wiem czy bierzesz to pod uwagę, bo jendym plakacikiem na stadionie raczej ludzi nie przyciągniesz. te tysiąc osob na meczu z Łęczycą, inne mecze gdzie atmosfera była tak zajebista że ciary przechodziły. Jakie poczynania marketingowe zarząd poczynił ? ( prócz tego plakatu koło stadionu ) To kibice biorą na siebie ciężar promocji meczu - zapowiedzi, plakaty, storna internetoa, fanpage, rozgłos wśród znajomych - dla sprostowania kibice RKS Radomsko. Podczas 1 meczu w którym biły bilety wprowadzone po prostu ich brakło ... licząc średio 2,5 za bilet już masz te 2 500 które to niby My kibice RKS nazbieraliśmy.
Pomyśl sobie co będzie dalej - 12 drużyn spada , 0 wzmocnień, brak dopingu ( nie będe przypominał że połowa piłkarzy gra tu ze względu na atmosfera w szetni i na bosiku ) , wysoki poziom w 3 lidze no i lecimy ... miasto kasy nie da, ze sponsorem jest ciezko jak jest awans a jak spadek nie chce myslec nawet, ludzie zaczna stadion omijac szerokim lukiem i jedynymi którzy zostana beda kibice za bramką - Ci źli i nie chciani
Co za problem do nazwy dodać RKS ? ja tu widze jakąś barierę niechęci w zarządzie do tej nazwy po prostu nie bo nie, dajmy cos czego nie zrobia a jak zrobia wymysmy cos nowego. My tez nie stoimy Murem za RKS Radomsko bo wiemy z czym to sie wiaze ale UKS RKS już nam odpowiada
Pragnę jednak CI Kamilu podziękować za zainteresowanie tematem i że wogole ze coś napisałeś o tej sytuacji. Przyjrzy sie temu co napisałem wyżej może coś więcej zrozumiesz. Sądze że to dobry początek, chętnie również przeczytam jak Ty to widzisz.
_________________  http://www.vsprint.pl/ Audyt allegro, wsparcie sprzedaży, tworzenie strategi
|