RKS Radomsko

Forum kibiców
Obecny czas: Niedziela, 20 Kwi 2025, 05:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1409 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 141  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Niedziela, 11 Sie 2013, 12:03 

Miejscowość: z Tysiąclecia
Jak sie nie myle rok temu Drożdż odpowiedział nastepujac na naciksi kiedy bedzie zmieniona nazwa " jak mam zmienic nazwe na inna skoro sam stworzyłem ten klub a ktoś inny naciska bym ja zmienił, to tak jak by mam ktos kazał coś zrobić z czym sie nie zgadzacie. T mój klub i nazwa bedzie taka jaka jest ".
jakos tak odpowiedział czy cos w tym stylu.

Chodzi o to by był w nazwie człon RKS nic wiecej. Mechanik jest radomszczańskim klubem a nie chuj wie jakim wiec człon RKSu nie powinien w niczym przeszkadzac - przykładowo RKS Mechanik Radomsko.

Image

PostWysłany: Niedziela, 11 Sie 2013, 13:07 
Master of Typer 2008,2010
Awatar użytkownika

Miejscowość: BEZprzynależności
Stworzenie tej strony jest znakiem i informacją o tym ze woli i chęci o zmianę nazwy mowy być nie może z ich strony, a informacji z klubu też pewnie będzie jak na lekarstwo.
Pod koniec poprzedniego sezonu było już można wyczuć podziały na My i oni, a to dobrze nie wróży na ten sezon.
Widać że oni tej III ligi nie traktują poważnie, brak wzmocnień to pewny spadek i porażka za porażką takim wąskim składem !

PostWysłany: Niedziela, 11 Sie 2013, 17:07 

Miejscowość: Starowiejska
Panowie,

załóżmy stowarzyszenie, zobowiążmy się do pokrywania strat finansowych, które musi ponosić klub z bardzo niskim budżetem przez nasze wybryki (nie mówię tylko o karach, ale również o braku przychodów z biletów podczas meczy bez publiczności przez zachowanie kibiców) i wtedy stańmy do rozmów. Póki co tylko wymagamy, a dla klubu owszem, jesteśmy mega wsparciem pod względem dopingu, ale również problemem.

Wiem, że za chwilę polecą pod moim adresem bluzgi i teksty, że gówno wiem a się wypowiadam, ale taka jest moja perspektywa. Utożsamiam się z Wami choć na młynie mnie już dawno nie widziano (tak wiem, nie jestem PRAWDZIWYM kibicem tylko piknikiem), życzę piłce w Radomsku jak najlepiej i proszę Was - starajcie się przynosić więcej dobrego, niż złego temu klubowi, a jak już się uda wejść na ścieżkę bycia prawdziwym wsparciem - wtedy stańmy do rozmów!

Pozdrawiam,
kibic RKSu/UKSu

PostWysłany: Poniedziałek, 12 Sie 2013, 12:21 
Master of Typer 2007

Miejscowość: z fc Bełchatów
Kamilu,

dzięki za info, postaram się odpisać Tobie najrzetelniej jak potrafie.

Obiecane nam było już nie raz tą nazwą:
- nie wchodzcie na mecz będzie nazwa ( jak był zakaz)
- nie bluzgajcie na meczu bo bedzie prezez z Piotrkowa to będzie nazwa
- będzie nowy rok będzie nazwa bo teraz nie możemy
- będzie awans będzie nazwa bo to dobry moment
- i najlepsze - głosujcie na naszych w wyborahc będzie RKS w nazwie - no i było głosowane ale chyba tylko przez Nas bo nikt jakoś nie udało się wejść do rany żadnemu z Panów

teraz jest
- zóbcie stowarzyszenie będzie nazwa

potem będzie
- no to dorzutcie się do sponsorowania będzie nazwa
- niehc ktoś od Was najlpeij gra to wtedy nazwa będzie
i jeszcze jestem w sobie stanie wymyslec kilka kolejnych

Rozumiem że mamy też brać odpowiedzialnosc za pana co z głównej rzucił butelką ? za ludzi którzy z młynem nie maja nic wspolnego i rzekomo pobili prezeza Rawy mazowieckiej bo to byłoby Wam na ręke - wina stowarzyszenia, bo to kibice, nieważne którzy ale kibice,kibole,pseudokibice. Za tych co opluwają sędziego w głównej, pyskują z Sipą to też wina napewno stowarzyeszenia Myslisz że nam, zwykłym kibicą RKSu to jest na rękę ze stadion zamkniety ? chcielibyśmy pomóc piłkarzą, żeby pieniążki do kasy wpływały, itp itd

Kolejna Kwestia - gdyby nie My to raczej utargu z tych meczy byś nie miał nie wiem czy bierzesz to pod uwagę, bo jendym plakacikiem na stadionie raczej ludzi nie przyciągniesz. te tysiąc osob na meczu z Łęczycą, inne mecze gdzie atmosfera była tak zajebista że ciary przechodziły. Jakie poczynania marketingowe zarząd poczynił ? ( prócz tego plakatu koło stadionu ) To kibice biorą na siebie ciężar promocji meczu - zapowiedzi, plakaty, storna internetoa, fanpage, rozgłos wśród znajomych - dla sprostowania kibice RKS Radomsko. Podczas 1 meczu w którym biły bilety wprowadzone po prostu ich brakło ... licząc średio 2,5 za bilet już masz te 2 500 które to niby My kibice RKS nazbieraliśmy.

Pomyśl sobie co będzie dalej - 12 drużyn spada , 0 wzmocnień, brak dopingu ( nie będe przypominał że połowa piłkarzy gra tu ze względu na atmosfera w szetni i na bosiku ) , wysoki poziom w 3 lidze no i lecimy ... miasto kasy nie da, ze sponsorem jest ciezko jak jest awans a jak spadek nie chce myslec nawet, ludzie zaczna stadion omijac szerokim lukiem i jedynymi którzy zostana beda kibice za bramką - Ci źli i nie chciani

Co za problem do nazwy dodać RKS ? ja tu widze jakąś barierę niechęci w zarządzie do tej nazwy po prostu nie bo nie, dajmy cos czego nie zrobia a jak zrobia wymysmy cos nowego. My tez nie stoimy Murem za RKS Radomsko bo wiemy z czym to sie wiaze ale UKS RKS już nam odpowiada

Pragnę jednak CI Kamilu podziękować za zainteresowanie tematem i że wogole ze coś napisałeś o tej sytuacji. Przyjrzy sie temu co napisałem wyżej może coś więcej zrozumiesz. Sądze że to dobry początek, chętnie również przeczytam jak Ty to widzisz.

PostWysłany: Poniedziałek, 12 Sie 2013, 22:01 

Miejscowość: z Tysiąclecia
Najlepsza odpowiedz jaka tylko mogła by być i chyba najlepsza od długo, długo dawna na tym forum, Ściśle i zrozumiale.

Dokładnie to co napisałes powinni przeczytać i władze klubu i miasta to może w końcu by do nich to dotarło.

Image

PostWysłany: Wtorek, 13 Sie 2013, 07:51 
Awatar użytkownika

Miejscowość: LESZKA CZARNEGO
Jocker napisał(a):
Najlepsza odpowiedz jaka tylko mogła by być i chyba najlepsza od długo, długo dawna na tym forum, Ściśle i zrozumiale.

Dokładnie to co napisałes powinni przeczytać i władze klubu i miasta to może w końcu by do nich to dotarło.

Tak tak jocker też się zgadzam ze bardzo dobrze ujął to Mlekołak jak dla mnie te sprawy są oczywiste, ale dla większości kibiców niestety obojętne, najpierw uświadommy dokładniej nasze środowisko, bo nie którzy za dużo sobie wyobrażają nie robiąc nic w kierunku "polepszenia" a później idźmy może z tym dalej

PostWysłany: Wtorek, 13 Sie 2013, 08:13 

Miejscowość: Jagiellońska
Z tego co ja wiem to np. stowarzyszenie wielki Śląsk nigdy nie ponosi odpowiedzialności finansowej za wybryki kibiców tym bardziej u siebie!!!!

PostWysłany: Wtorek, 13 Sie 2013, 08:52 
Awatar użytkownika

Miejscowość: LESZKA CZARNEGO
TIFOSI napisał(a):
GAB0R napisał(a):
Z tego co ja wiem to np. stowarzyszenie wielki Śląsk nigdy nie ponosi odpowiedzialności finansowej za wybryki kibiców tym bardziej u siebie!!!!

to mało wiesz :roll:

Właśnie ty mało wiesz i nie wypowiadaj się więcej na ten temat jeśli nie zaczerpniesz wiedzy!

PostWysłany: Środa, 14 Sie 2013, 17:48 

Miejscowość: Starowiejska
O widzisz, to gdyby ktoś powiedział, że gówno wiem a się wypowiadam to po tym, co napisałeś przyznałbym mu rację ... o wielu faktach nie wiedziałem. Dzięki wielkie za rzetelne wyjaśnienie sytuacji.

Jak wrócę do Polski to dam Ci znać, może wyjdziemy na jakiegoś browarka to porozmawiamy, opowiem Ci jak ja widzę pewne rzeczy, Ty mi opowiesz jak Ty je widzisz.

W każdym bądź razie życzę Wam/Nam powodzenia zarówno na boisku, jak i na trybunach!

P.S. nie NAM by było na rękę, nie MY byśmy mieli utarg itp. itd., ja tutaj nie jestem stroną, jestem zwykłym kibicem.

PostWysłany: Sobota, 17 Sie 2013, 21:04 
**
**

Miejscowość: Radomsko
http://tvntl.pl/index.php/programy-main ... zawodnikow

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1409 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 141  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości