RKS Radomsko

Forum kibiców
Obecny czas: Wtorek, 28 Kwi 2026, 07:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wycena nieruchomości
PostWysłany: Piątek, 26 Wrz 2025, 14:19 

Zastanawiam się nad inwestycją w nieruchomości, ale nie wiem, jak ocenić, czy cena jest uczciwa. Właściciele często zawyżają wartość, a ja nie znam się na rynku. Myślę o wycena nieruchomości poznań. Czy ktoś z was korzystał z rzeczoznawcy przed zakupem? Czy to się opłaca i jak długo trwa taki proces?

PostWysłany: Niedziela, 4 Sty 2026, 21:46 

Ostatnio znowu wrócił u mnie temat dokształcania i znów zajrzałam na https://akademiaurody.com.pl/kursy/zawo ... smetyczny/
- ten kurs kosmetyczny wydaje się mocnym fundamentem do pracy w branży beauty. Zanim podejmę decyzję, chętnie dowiem się, czy ktoś z Was miał okazję uczęszczać na zajęcia i jakie ma doświadczenia z trenerami i praktyką.

PostWysłany: Wtorek, 21 Kwi 2026, 17:12 

Słuchajcie, mam takie marzenie, żeby na starość przenieść się gdzieś, gdzie jest więcej słońca i poważnie rozważam zakup domu w chorwacji. Trafiłam na stronę Greg Nieruchomości i muszę przyznać, że mają tam sporo ciekawych domów w mniejszych miejscowościach. Czy któraś z Was wie, czy oni pomagają też w kontaktach z lokalnymi urzędami albo notariuszami? Chciałabym mieć kogoś zaufanego po swojej stronie, kto mówi po polsku i ogarnia tamtejsze przepisy.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość