Lubiane - GKS Katowice ( mają coś w sobie, wiele razy bywałem na ich meczach jak i wyjazdach, kiedyś jak jeździłem do wujka do Siemianowic Śl. to chodziłem z nim na mecze)
- Legia Warszawa ( pierwszy klub którym sie interesowałem oprócz RKSu bedąc małym dzieckiem, najlepsi jak dla mnie ultras, hools, zgranie, wyjazdy, frekwencja, potrafią zadymić )
- FC Liverpool ( gdzieś lubie ta druzyne, moze dlatego że zawsze ciagło mnie do oglądania Live bo grał tam Jerzy Dudek no i finał LM, tak juz zostało.
- Leeds United ( odkąd pamietam zawsze im kibicowałem, kiedyś na jakims programie zawsze pokazywali ich mecze i tak ich polubiłem, no i wygrana z MU na wyjeździe 2:0)
- Juventus Turyn ( wiadomo Del Piero i tak juz zostało )
- Banik Ostrava ( gdzieś ich lubie, dobre akcje i wzajemne wspieranie z GKSem Katowice )
- Sandefjord ( za waleczność )
- Hearts ( waleczność )
- Reprezentacja Holandi ( za dobre stare czasy, Overmars, Cocu, bracia de Boor, Bercamp, Numan, itd......)
- Reprezentacja Australii ( za waleczność )
Nie lubiane - GKS Bełchatów ( nie co pisac o dziewczynach )
- Widzew Łódź ( za to że uwazają sie że oni są tylko jedni i cała Polska to Widzew, i gdzie by sie nie było to kazdy pierdoli Widzew, kiedyś byłem na derbach łodzi na stadionie Widzewa i za to potem spotkała mnie kara w Radomsku bo zrobiłem sobie zdjęcie w szaliku RTSu Pozdro chłopaki
)
- Real Madryt
- Manchester United
- Chelsea London
- Bayern Monachium
- reprezentacja Niemiec