RKS Radomsko

Forum kibiców
Obecny czas: Niedziela, 20 Kwi 2025, 18:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1409 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 141  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Środa, 3 Kwi 2013, 14:32 
**
**

Miejscowość: OS. Jadwiga
odśnieżymy - a widziałem, że od następnego tygodnia ma być już sporo na plusie (od 6-7 w góre) więc lód stopnieje i będą mogli grać

PostWysłany: Środa, 3 Kwi 2013, 15:25 

Młody Łapaa napisał(a):
Co z tego ze stadion odśnieżymy jak pod śniegiem jest warstwa lodu i gdy piłkarze beda rozgrywać swój mecz to moze zadecydowac glupi przypadek i mozemy przegrac/wygrac ale chyba nie warto ryzykowac ...

Przestań marudzić.

Odśnieżamy!

PostWysłany: Środa, 3 Kwi 2013, 20:57 
Master of Typer 2007

Miejscowość: z fc Bełchatów
wydaje mi się że im dłużej będzie śnieg tym dłużej będzie lud na płycie boiska. Trzeba by było pierw śnieg na bok zepchnąć żeby słońce mogło roztopić warstwę lodu

PostWysłany: Środa, 3 Kwi 2013, 21:27 
*
*

Miejscowość: Jagiellonska
Dobra strategia mlekołak ! :)
jak cos to pomoge ;d
trzeba bedzie toczkami wjechac ;d

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 12:04 
Awatar użytkownika

Miejscowość: LESZKA CZARNEGO
Pytanie do kierownika co z sobotnim odśnieżaniem?? Kibice deklarują pomoc( 15-20 osob powinno być) tylko ciężko będzie abyśmy sami to zorganizowali(łopaty,taczki itp) co na to klub mosir czy tam miasto, są 2 szkoly nie daleko myślę ze by z chęcią użyczyli sprzętu, a w szczególności "mechanik"

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 14:47 
**
**

Miejscowość: OS. Jadwiga
mlekołak - no właśnie o tym pisałem, że my odśnieżymy - to zostanie sam lód - który w przeciągu tygodnia przy temperaturach >6-7 stopni powinien stopnieć ;)

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 15:46 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko
Problem w tym, że taraz w MOSiR'ze nie ma szefa który by mógł zadecydować o takim odśnieżaniu :)

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 20:20 

To wszystkie nie jest takie proste jak nam sie wydaję. Jak wiecie zarządca stadionu czyli MOSiR nie posiada obecnie osoby która może wydać jakąś decyzje odnośnie odśnieżania. By móc odśnieżać potrzeba sprzętu a niestety brakuje go. Na boisku obecnie jest masa śniegu myślę ze kilka ton. Oprócz siły ludzkiej i sprzętu w postaci łopat których nie ma potrzeba jeszcze sprzętu ciężkiego czyli ładowarki i wywrotki oraz miejsca do wywiezienia śniegu. Kto mógłby to zorganizować szczerze nie wiem. Myślę ze poczekajmy na poprawę pogody...

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 20:36 
**
**

Łopaty to ludzie mogli by mieć swoje. Jest dużo ludzi co mieszkają w domach i mają takie rzeczy. Co do ciężkiego sprzętu to już jest problem

PostWysłany: Czwartek, 4 Kwi 2013, 20:37 
Awatar użytkownika

Miejscowość: LESZKA CZARNEGO
Bosman napisał(a):
To wszystkie nie jest takie proste jak nam sie wydaję. Jak wiecie zarządca stadionu czyli MOSiR nie posiada obecnie osoby która może wydać jakąś decyzje odnośnie odśnieżania. By móc odśnieżać potrzeba sprzętu a niestety brakuje go. Na boisku obecnie jest masa śniegu myślę ze kilka ton. Oprócz siły ludzkiej i sprzętu w postaci łopat których nie ma potrzeba jeszcze sprzętu ciężkiego czyli ładowarki i wywrotki oraz miejsca do wywiezienia śniegu. Kto mógłby to zorganizować szczerze nie wiem. Myślę ze poczekajmy na poprawę pogody...

Czy wszyscy zrozumieli o co chodzi ?? sa zawirowania unas w miescie, coś tam może komuś i na ręke jest jak nie ma meczów, w urzędzie sie chlają miedzy sobą, a klub, rozwój miasta niestety działs nie korzystnie na przyszłość młodszych mieszkańców RADOMSKA-to tylko moja i wyłączna sugestia

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1409 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 141  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości