Żary napisał(a):
Pieprzony ćpun to możne być gość co wali w żyły, a nie pali zielsko. Jak tak mówisz to pewnie polowa twoich kolegów to pieprzone ćpuny!! Zarejestrowane związki partnerskie niech sobie będą. To ze Palikot popiera np. pedalstwo to akurat nie jest godne pochwały, bo tego gówna to nie powinno być w Polsce w ogóle. Ale aborcja czy in vitro ? Co ty się z PiSu urwałeś ? Na religie w szkole to powinien chodzić kto chce bo nie w każdych szkołach jest etyka jako zamiennik. Jak ktoś nie chce przez 45 min, słuchać złodzieja, nawiedzonego gościa to nie będzie chodził na religie i ma racje ! Czarnuchy uczą jak to wszystko niby powstało, a to jest kwestia indywidualnych przekonać i uczą jak powinna rodzina wyglądać a nie mają o tym zielonego pojęcia. Tyle.
Ruch Palikota to teraz i tak trzecia siła w państwie.
a myślisz że jak młody łebek, który bez problemów teraz kupuje papierosy w kiosku, będzie mógł tak samo łatwo kupić "zielsko" to skończy tylko na tym "zielsku"? bo mi się nie wydaje. A na pewno nie chciałbym żeby moje potomstwo miało taką możliwość. Tak właśnie.. wolę od małego uczyć je miłości do Boga, Ojczyzny, uczyć Honoru, uczyć że aborcja, in vitro to zło, niż uczyć je tolerancji do wszystkiego, tego że Boga nie ma i tego że "synku, jak już weźmiesz ślub ze swoim chłopakiem, to będziesz mógł zaadoptować sobie swojego synka" ttffuuuuuu. Nie sądziłem, że brud zachodniej europy dotrze tak szybko do naszej Ojczyzny
"Boże chroń Polskę..."