RKS Radomsko

Forum kibiców
Obecny czas: Niedziela, 20 Kwi 2025, 13:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 784 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Pytania/Odpowiedzi
PostWysłany: Poniedziałek, 27 Wrz 2010, 17:45 

Miejscowość: Radomszczański
polecić można treningi u Dawida
sporo parteru raz w tygodniu stójka - ale pełna satysfakcja po treningu
a Spartan - niestety chamska siłowa kopanina

(ps. jak by ktoś chciał namiar na trening u D. to Pw)

PostWysłany: Poniedziałek, 27 Wrz 2010, 18:37 
Awatar użytkownika

gofer100 napisał(a):
a po co komu Aikido ?? Mało użyteczny sport. Polecam Muay Thai w spóldzielni (Spartan)

po pierwsze nikt ci nie karze tego trenowac, po drugie, jezeli twierdzisz ze to malo uzyteczny sport, to nie wiem czy bys sie nie zdziwil w konfrontacji z kims ogarniajacym Aikido, a po trzecie sam zobacz jak to wyglada, moze zmienisz zdanie

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJ ... re=related

PostWysłany: Poniedziałek, 27 Wrz 2010, 19:55 
Master of Typer 2007

Miejscowość: z fc Bełchatów
to zobacz jak wyglada MMA czy MT, nie chodzi o to co jak wyglada ale jak jest przydatne w życiu. Aikido po 2-3 latach dopiero opanujesz w stopniu przydatnym a jak chodzisz na MT czy MMA to po poł roku już umiesz zadać cios lub jakoś tam się obronić. Pozatym sparing z gościami z Aikido kiedyś wyjaśnił wszystko ; ) paru chłopaków zaczeło trenować z Nami MMA tyle w temacie.

PostWysłany: Poniedziałek, 27 Wrz 2010, 21:02 

"a Spartan - niestety chamska siłowa kopanina"

pierdolenie.

PostWysłany: Poniedziałek, 27 Wrz 2010, 22:02 
Awatar użytkownika

mlekolak napisał(a):
to zobacz jak wyglada MMA czy MT, nie chodzi o to co jak wyglada ale jak jest przydatne w życiu. Aikido po 2-3 latach dopiero opanujesz w stopniu przydatnym a jak chodzisz na MT czy MMA to po poł roku już umiesz zadać cios lub jakoś tam się obronić. Pozatym sparing z gościami z Aikido kiedyś wyjaśnił wszystko ; ) paru chłopaków zaczeło trenować z Nami MMA tyle w temacie.

Wiem ze Pudzian teraz wypromowal na cala Polske MMA, i teraz wszyscy sa slepo zapatrzeni w tym kierunku, ale to nie znaczy ze inne style walk nie sa skuteczne i sa niepotrzebne, gdy by tak bylo, to by poprostu nie istnialy, kazdy styl jest dobry na swoj sposob, i kazdy ma to inne spojrzenie, ty lubisz to, ktos lubi co innego ja lubie tamto itd.
Tak samo jak piszesz ze po pol roku w MMA opanujesz cios i obrone, to i w Aikido rowniez, nie wiem czemu twierdzisz ze jest inaczej i kto ci takie rzeczy naopowiadal, zreszta MMA to typowy styl kojarzony z ulicznymi walkami, w ktorym wazniejszy jest atak i jak najszybsze zlikwidowanie przeciwnieka, Aikido znowu to calkiem inny biegun, bo to typowa samoobrona, wiec porownywanie jest tu bez sensu, tyle w temacie

PostWysłany: Wtorek, 28 Wrz 2010, 08:57 

Miejscowość: Folwarki
a Kto Ci powiedział że Pudziań jest dobry ?? Pudzian tak jak wszyscy Polscy znani Fighterzy są kiepscy. Jedynie drwal jako tako daawł rade w UFC. a zobacz Fiodora Cro Coopa i innych prawdziwych fighterów - zobacz ich walki z aikido

Wiem co to aikido nie musisz pokazywać - tylko z kilkuletnim stażem możesz coś osiągnąć łapiąc znakomitą równowagę itp,
Aikido robi się coraz bardziej stylem sportowym bądź stylem dla ludzi któzy "chcą coś robić dla zdrowia", podobnie Krav Maga itp. - wiem bo siię tego uczyłęm, i w tym sportach pełno jest BJJ MT i KB,
Jeśli wracając do temu chce uczyć się sztuk walki odradzam aikido polecam MT (jeśli chodzi o radomsko)

Jeśli chcesz powiedzieć że po pół roku możesz coś zrobić w aikido - to powodzenia ale jest to niemożliwe.

a tak dla rozładowania napięcia :D

http://www.maxior.pl/film/100717/Aikido_Master_vs_MMA

PostWysłany: Wtorek, 28 Wrz 2010, 16:14 

Miejscowość: z Tysiąclecia
Pudzian - prawdziwy FIGHTER :r7 :r7 dajta spokój.
Sami zobaczcie jakich ma przciwników. Wystarczyło tylko polecieć za ocean i już trzeba było walic w mate.

Wracajac do tematu każdy ma prawo własnego wyboru jaki sport walki chciałby trenować i nikt tu nie moze nikomu nic narzucać nawet gdy wybrana przez dana osobe sztuka jest mniej pożyteczna.

Sam z przyjemnościa chciałbym trenować boks ale jak wiadomo takiej sekcji u nas nie ma a najbliższa jest w Częstochowie.

Z własnego doświadczenia powiem ze byłem na kilku treningach prowadzonych przez naszych chłopaków na hali i powiem ze za kazdym razem jak wracałem do domu to sie cieszyłem ze to juz koniec, taki byłem zmachany.

Chłopaki potrafią nauczyć i dać wycisk i to wszystko z głową.

Powiem tak kto nie próbował niech spróbuje lekcji dawanych przez chłopaków. ( moge tylko tak sie wypowiedzieć bo tylko do nich chodziłem ).

Image

PostWysłany: Sobota, 16 Paź 2010, 19:45 

Miejscowość: z Tysiąclecia
Pytanie do jarota997

Nie łatwiej by Ci było dać nick policja 997 :?:

Image

PostWysłany: Środa, 20 Paź 2010, 16:22 
Awatar użytkownika

Gdzie w Radomsku są szkoły policealne lub studium, najlepiej bez comiesięcznego czesnego.

PostWysłany: Środa, 20 Paź 2010, 22:22 
Master of Typer 2005
Awatar użytkownika

Miejscowość: RadomskO
w elektryku np

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 784 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 79  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości