Polecić mogę Aptekę na Przedborskiej obok Żabki, personel zawsze dobrze potrafi doradzić co najlepiej wziąć i co pomoże.
To już chyba standard ale również polecam kanapki City Pub czy jakoś tak się nazywa na Sienkiewicza, aż szkoda że nieulokowani swojego interesu gdzieś w centrum.
Co do nauki jazdy to chyba oceny się powielają co do szkół tych na plus, ja dodał bym do tych pozytywnych Jagede tego na Piastowskiej idzie się z nim dogadać.
Polecić też mogę kurierów DPD, UPC chociaż zdarzają im się wpadki.
Odradzić mogę na pewno sklep Nomi na kopcu ze względu na ceny tam sobie naliczają lepiej przejechać się do Castoramy większy wybór.
Omijajcie wulkanizacje na Przedborskiej tego za cmentarzem jakiś rok temu byłem tam kupić 2 opony używane, a koleś wcisnął mi 2 opony ale zimówki (okres wakacji) tłumaczył się że pomyłka haha... było trochę jeżdżenia żeby odkręcać sprawę.
Zakładanie konta w PKO też mogę odradzić straszne kwoty sobie naliczają za jego prowadzenie.
Lakiernika co się zwie Rudek odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam szkoda nerwów !
Faraona każdy odradza ale ludzie tam przychodzą hehe... jedzenie słabe. Pamiętajcie o zabraniu jakiegoś dowodu tożsamości bo piwa w innym razie nie sprzedadzą.
to by było myślę tyle na teraz