Jocker napisał(a):
Ja chce skierować swoje słowa do Pana Wiceprezesa

co do wypowiedz że jesteśmy beznadziejnymi kibicami
Nie pamięta wół jak cielęciem był
no ale teraz wiceprezes więc co innego który za bardzo wczuł sie w swoją role
zobacz co twoje słowa spowodowały Co panie Butrym zatkało KAKAOco tyu kurwa masz do butryma???ty i kurwa hot city???kim wy wogole jestescdie?????co jest do chuja?????co wy zrobilsice dla r-ska,dla rksu,oprocz paru wlepek i gadzetow????jak butrym,ja i inii tworzylismy mlyn,w ktorym teraz wy grzejcie dupe,to was peweni w wozku bujano.Butrym mial racje,zrobilismy na wiosce jeszcze wieksza wioche niz sami miejscowi,ja sie do tego przyznaje,bo tez rzucalem butelki,wyzywalem rudego,biueglem chuj wi gdzie i chuj wi po co,za jakimis malolatami w okolo szkoly,wyzywalem stara babe z wnuczkiem i kradlem piwa w monopolowym,przyznaje sie do tego i chuj jest mi wstyd.Ale nie wyjeżdzam na nikogo z tekstami typu hot city czy jocker,tym bardziej do gosci,ktorzy sa od was inteligentniejsi,madrzejsi ik bardziej zasluzeni.Fajnie jest na wsi,gdzie byliscie na 1 lidze???na drugiej????na wyjazdach po 400km,po 100???w lodzi????na slasku?????warszawie????na lgocie,kurwa.Jest mi za was wstyd,bo potem ide do takiego belfastu i slysze opinie kolegow ,ktorzy nie maja z anmi nic wspolnego,ze rks to frajerzy,tylko krzycza,itd,ponikead maja racje,lae ja bronbie siebei i moich kolego na ktorych licze,ale przez takie posatwy,jak chocby na forum tylko uswiadamiacie ludzi ,ze jestescie nic nie warci.Albo to sie zmieni,albo niewiem.